Novosti

PROBNA VOŽNJA

Ukoliko želite rezervirati probnu vožnju Ford modela u našoj ponudi obratite nam se putem online obrasca.

SERVIS

Ovlašteni serviseri Ford i Suzuki vozila.

Online narudžba

FORD MUSTANG U EUROPI   (13.05.2014.)

Mogućnost rezervacije Mustanga!

Ultimativni cilj UEFA-ine Lige prvaka? Ford otvara knjigu narudžbi za novi Mustang ekskluzivno tijekom finala

• Ford najavljuje prvu mogućnost za europske kupce da rezerviraju novi Ford Mustang

• Ford će omogućiti narudžbu 500 novih fastback i kabriolet modela Mustanga od trenutka početka finala UEFA-ine Lige prvaka sve do posljednjeg zvižduka

• Novi Ford Mustang stiže u Europu sljedeće godine. Ovo je prvi put u 50-godišnjoj povijesti da će se ovaj kultni sportski automobile prodavati diljem Europe

• Kupci se mogu registrirati za mogućnost rezervacije jednog od 500 modela online na www.ford.com – stranica koja će uoči Finala objavljivati vijesti o Mustangu, njegove značajke te odbrojavati do početnog udarca.


Koeln, Njemačka, 6 svibnja 2014. – Početak finala Lige prvaka između Real Madrida i Atletico Madrida, 24.svibnja,obilježit će i trenutak koji europski obožavatelji Ford Mustanga željno iščekuju već dulje vrijeme.

Ford Motor Company objavio je da će prvih 500 modela novog Mustanga za Europu biti dostupno za rezervaciju od početka utakmice pa sve do njenog kraja, uključujući i moguće produžetke ili vrhunac uzbuđenja tijekom izvođenja jedanaesteraca.

Ford je službeni partner UEFA-ine Lige prvaka još od 1992. Ove godine očekuje se da će finale u Lisabonu privući 70 milijuna obožavatelja nogometa diljem Europe i još 165 milijuna ljudi u cijelom svijetu.

“Dolazak novog Mustanga u Europu događaj je koji zaslužuju najveću moguću pozornicu”, rekao je Roelant de Waard, potpredsjednik Fordovog europskog odjela marketinga, prodaje i servisiranja.“Nadamo se da će činjenica da će prvi modeli biti dostupni za narudžbu u onom trenutku kada započne finale,osigurati doseg jednak važnosti samog događaja.”

Dostupni su Fastback i kabriolet modeli Mustanga; fastbacku crvenoj, a kabriolet u srebrnoj boji te oba mogu biti opremljena Fordovim najnovijim 2.3 litrenim EcoBoost motorom koji osigurava izvanrednu ekonomičnost u potrošnji goriva te izlaznu snagu motoras više od 309 KS i 407 Nm obrtnog momenta; ili 5,0-litreni motor – koji daje više od 426 KS i 529 Nm obrtnog momenta.

Modeli će nuditii Fordovu SYNC2 opciju za povezivanje te navigacijski sustav; grijana i ventilirana sjedala, program za pomoć pri parkiranju (Park Assist),crne kožne presvlake; kromirane detalje i 19-inčne aluminijske naplatke.

Kupci se mogu prijaviti na www.ford.com već sada, kako bi vidjeli najnovije informacije, slike i video materijale o novom Mustangu te njegovom 50-godišnjem naslijeđu.Tijekom utakmice,moći će se prijaviti kako bi im se omogućila kupnja jednog od 500 modela koji će imati i poseban paket te certifikat ‘limited edition’.

Kad bude pušten u prodaja sljedeće godine, novi Ford Mustang će biti prvi Mustang i kad dostupan širom Europe.

Arhiva novosti

- Nova Fiesta od 89.900 kn!   (04.05.2018.)

- Ford Ranger - ODLIČNA PONUDA!   (27.04.2018.)

- Nova nagrada za 1.0 Ecoboost motor   (27.06.2017.)

- Biometrijski senzori   (18.05.2017.)

- Ford vijesti   (21.03.2017.)