Novosti

PROBNA VOŽNJA

Ukoliko želite rezervirati probnu vožnju Ford modela u našoj ponudi obratite nam se putem online obrasca.

SERVIS

Ovlašteni serviseri Ford i Suzuki vozila.

Online narudžba

Novi Transit Connect!   (13.05.2014.)

International Van of the year 2014!

Novi Ford Transit Connect osvojio nagradu International Van of the Year za 2014 godinu

Ford je jedini proizvođač koji je tu titulu osvojio dvaput zaredom
posve novi Ford Transit Connect osvojio je nagradu ”International Van of the Year 2014”, predstavljenu na izložbi komercijalnih vozila COMTRANS u Moskvi
Ford je jedini proizvođač kojem je uspjelo dvije godine za redom osvojiti nagradu; nagradu je osvojio rekordni peti put
žiri od 24 novinara Transit Connectu je dodijelio 130 bodova od maksimalnih 163; ispred Mercedes-Benz Sprintera i Renault Kangooa; pohvaljeni su ekonomičnost potrošnje goriva, vozna svojstva, utovar tereta te sigurnost
Ford je ranije nagradu “International Van of the Year” osvajao za Transit (2001), Transit Connect (2003), Transit (2007) i Transit Custom (2013)
Transit Connect dostupan je i s nagrađenim 1.0-litarskim benzinskim motorom EcoBoost koji je 2012. i 2013. osvajao nagradu International Engine of the Year.

Posve novi Ford Transit Connect je ponio nagradu “International Van of the Year 2014” na izložbi komercijalnih vozila COMTRANS u Moskvi, a Ford je postao jedinim proizvođačem koji je nagradu osvojio dvije godine zaredom. Ford je zabilježio rekordnu petu pobjedu “International Van of the Year” nakon što je žiri od 24 europska novinara Transit Connectu dodijelio 130 bodova od maksimalno moguća 163, i smjestio ga ispred Mercedes-Benz Sprintera (123) i Renault Kangooa (25).

Nagrada za novi Transit Connect slijedi prethodne uspjehe modela Transit (2001), Transit Connect (2003), Transit (2007) i Transit Custom (2013). “Novi Transit Connect podigao je standarde kad je riječ o kompaktnim kombijima – i stvarno smo ponosni što smo ponovno osvojili tu značajnu nagradu”, kazala je Barb Samardzich, potpredsjednica odjela za razvoj proizvoda tvrtke Ford of Europe.

“Novi Transit Connect jednako je čvrst i spreman na zahtjevne zadatke kao i ostala vozila iz naše ponude komercijalnih vozila, a dolazi s lijepim novim izgledom i mnogo nižim troškovima goriva.” Kako je Ford potpuno redizajnirao čitavu ponudu komercijalnih vozila tijekom dvogodišnjeg razdoblja, elegantni novi Transit Connect pridružio se velikoj trojki brenda Transit: Transit Customu te nadolazećim dvotonskim Transitu i Transit Courieru koji dolaze 2014. godine.

Transit Connect nudi vozačima ekonomičnost potrošnje goriva vodeću u svojoj klasi, mogućnost prijevoza tereta i izdržljivost, te ECOnetic model s potrošnjom 4,0 l/100 km i emisijama CO2 od 105 g/km* – 34-postotno poboljšanje u odnosu na postojeći model. Iznimno ekonomičan 1.0-litarski EcoBoost benzinski motor također nudi potrošnju goriva vodeću u klasi.

Dostupan u karoserijskim verzijama Van, Double Cab Van i Kombi, Transit Connect nudi prostran i praktičan tovarni prostor ukupnog volumena 2,9, odnosno 3,6 m3(kratak i duži međuosovinski razmak sa čitavom metalnom pregradom); maksimalna iskoristiva nosivost od 1000 kg vodeća je u klasi. "Potpuno novi Transit Connect impresionirao je žiri na nekoliko razina, a prije svega činjenicom da je Ford uspio proizvesti lak kombi s naglaskom na ekonomičnost – vozilo je dobar odgovor na potrebe malih poduzetnika, ali i velikim flotama smanjuje troškove prijevoza robe“, rekao je Pieter Wieman, predsjednik žirija International Van of the Year.

"Teretni prostor nudi nekoliko inovativnih aspekata, kao što su otvor za teret u pregradi, preklopivo sjedalo suvozača i klizna bočna vrata u verziji sa dužim međuosovinskim razmakom, što omogućava utovar europaleta ",rekao je Wieman. "Ford je također posvetio veliku pažnju izdržljivosti i sigurnosti, podvrgnuvši ovaj kombi standardima za testiranje trajnosti gospodarskih vozila i bit će prvi u svojoj klasi koji nudi opremu kao što je Active City Stop."

Prestižna nagrada International Van of the Year dodatak je već impresivnim rezultatima Forda u posljednje dvije godine. Ford Ranger je osvojio nagradu International Pickup Award 2013, a Fordov 1.0-litarski EcoBoost proglašen je Međunarodnim motorom godine u 2012. i 2013. "Naši timovi diljem Europe su opravdano presretni zbog ovih značajnih vijesti",rekao je Stephen Lesh, glavni inženjer Transit Connect programa. "Tim je neumorno radio kako bi proizveo savršeno vozilo za naše vrijedne kupce i ovo je divan dan za sve odgovorne za Transit Connect diljem Europe."

Potpuno novi Transit Connect dostupan je za narudžbe, uz dostavu krajem 2013. godine.
.

Bookmark & Share

Arhiva novosti

- Novi Ford Mondeo debitirao s tehnologijom detekcije pješaka   (16.05.2015.)

- Ford osvaja titulu ‘Most Innovative Volume Brand 2015’, na natjecanju inovacija u automobilskoj industriji (Automotive INNOVATIONS awards), Focus pobjednik u svojoj klasi   (16.05.2015.)

- Novi Ford Mondeo   (20.03.2015.)

- Novi Focus   (20.03.2015.)

- Ford kredit   (01.07.2014.)