Rezerviraj uslugu

FORD BRONCO

LEGENDARNI TERENAC IZ AMERIKE KONAČNO JE STIGAO U EUROPU.

Budite uvijek spremni za velike i male avanture u divljini. Ovaj robustan SUV prošao je ekstremni Built Wild™ test, a sve zahvaljujući svojim performansama i inovativnom dizajnu.

ČVRST IZVANA I IZNUTRA

ČVRST IZVANA I IZNUTRA

Funkcionalna unutrašnjost prepuna je inovativne tehnologije koja osigurava udobnost i praktičnost tijekom vaših putovanja.

8-inčna djelomična TFT instrumentalna ploča povezana je s 12-inčnim središnjim LCD zaslonom koji sadrži posljednju generaciju SYNC 4.

Apple CarPlay i Android Auto standardni su dio opreme uz B&O® sistem s 10 zvučnika uključujući i subwoofer koji se besprijekorno povezuje s FordPass.

Standardni sustav kamera od 360 stupnjeva s off-road pregledom daje vam mogućnost provjere kotača koji nije moguć s vozačevog sjedala, čime se poboljšava vidljivost tijekom tehničkih izazova kao što je vožnja po stijenama.

SPREMAN NA SVE

SPREMAN NA SVE

Iznimna terenska sposobnost priskrbila je Broncu nadimak G.O.A.T.
Vjeran svom podrijetlu, novi Ford Bronco dolazi s izvanrednim performansama za izazovne terene.

2,7-litreni EcoBoost V6 benzinski motor s dvostrukim turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem goriva isporučuje 335 KS i 563 Nm okretnog momenta.

MAKSIMALNA SIGURNOST

Ford Bronco dolazi s nizom značajki koje vam pomažu da ostanete sigurni na cesti i izvan nje. Prilagodljivi tempomat, sustav za držanje trake, automatska duga svjetla samo su dio opreme.

MAKSIMALNA SIGURNOST
Copyright © Modul Auto | Izrada web stranica - Fer Projekt