Rezerviraj uslugu

Puma

FORD PUMA ECOBOOST HIBRID

Dizajnirana kako bi vam pomogla izvući ono najbolje iz brzog i dinamičnog tempa modernog života.

S inovativnim interijerom, robusnim SUV izgledom i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom: nova Ford Puma zaokupit će vašu pažnju i potaknuti maštu.

VOŽNJA KOJA MAMI OSMIJEH NA LICE

Uz niz inovativnih značajki, Ford Puma svaku vožnju pretvara u užitak. Izbori načina vožnje i Ford Co-Pilot360, zadivljujući skup pomoćnih tehnologija koje zajedno rade kako bi vam pomogle da ubrzate, kočite pa čak i upravljate svojom Pumom.

Put ispred vas pomno nadziru aktivni tempomat, sustav pomoć u sprečavanju sudara i sustav za pomoć pri upravljanju u izbjegavanju prepreka koji upozorava na potencijalne opasnosti.

TEHNOLOGIJA KOJA VOŽNJU ČINI ZABAVNOM

Ford Puma ima niz inovativnih funkcionalnosti koje su dizajnirane u svrhu poboljšanja zadovoljstva i samopouzdanja u vožnji.

Riječ je o opcijskim načinima vožnje i Ford Co-Pilot360, impresivnom paketu tehnologija za pomoć u vožnji, bilo da je riječ o ubrzanju, kočenju pa čak i upravljanju. Tu se ubrajaju fleksibilni tempomat, sustav za sprečavanje sudara i sustav zadržavanja vozne trake, a svi oni paze na put koji je pred vama i upozoravaju vas na potencijalne opasnosti.

TEHNOLOGIJA KOJA VOŽNJU ČINI ZABAVNOM

MOTORI U KORAK S VREMENOM

Nova era čišćih hibridnih električnih vozila je ovdje, a Ford Puma je utjelovljenje novog Fordovog smjera. Pravo zadovoljstvo pruža ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih EcoBoost motora u novoj Pumi.

Motori pružaju izvanredne performanse, uz iznimno učinkovitu potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od ostalih konvencionalnih, nehibridnih motora.

PERFORMANSE I UČINKOVITOST

Vožnja koja mami osmijeh na lice!

Uz niz inovativnih značajki, Ford Puma svaku vožnju pretvara u užitak. Izbori načina vožnje i Ford Co-Pilot360, predstavljaju zadivljujući skup pomoćnih tehnologija koje zajedno rade kako bi vam pomogle da ubrzate, kočite pa čak i upravljate svojom Pumom.

Put ispred vas pomno nadziru aktivni tempomat, sustav pomoć u sprječavanju sudara i sustav za pomoć pri upravljanju u izbjegavanju prepreka koji upozorava na potencijalne opasnosti.

NOVA GENERACIJA ECOBOOST POGONA

NOVA GENERACIJA ECOBOOST POGONA

Počelo je novo doba čistijih hibridnih električnih vozila, a Ford Puma je pravo utjelovljenje ovog smjera u automobilskoj industriji.

Dolazi s velikim izborom novih naprednih EcoBoost benzinskih hibridnih pogona koji pružaju izvanredne performanse uz zapanjujuće nisku potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od klasičnih, nehibridnih motora.

NAGRAĐIVANE PERFORMANSE MOTORA

NAGRAĐIVANE PERFORMANSE MOTORA

Za najbolje performanse ne postoje kompromisi. Ford EcoBoost 1,0-litreni benzinski motor šest puta je nosio titulu Međunarodnog motora godine.

Pumine hibridne verzije od 125 ili 155 KS nude beskompromisne performanse za konvencionalni 1,5-litarski motor s manjom potrošnjom goriva i nižim emisijama CO2 – no ne samo u korist očuvanja okoline, već i za niže troškove vašeg novčanika.

6-STUPANJSKI RUČNI MJENJAČ

6-STUPANJSKI RUČNI MJENJAČ

Ručni mjenjač sa 6 brzina optimalno je podešen za jednostavnije, preciznije i tiše mijenjanje brzine.

Poseban dizajn poboljšava dinamiku vožnje i smanjuje potrošnju goriva U vožnji ćete tako uživati još i više.

DINAMIKA VOŽNJE PO VAŠOJ MJERI

Personalizirajte svoje iskustvo vožnje. Različiti načini vožnje, mijenjaju odzivnost Puminih papučica za ubrzanje, upravljanje i ravnomjerno prebacivanje. Na raspolaganju vam je pet različitih načina vožnje: Normal, ECO, Sport, Slippery (sklizak) i Trail. Istodobno se prikaz ključnih podataka mijenja kroz 12,3-inčni digitalni instrument koji koristi različite teme boja za svaki odabrani način vožnje.

DINAMIKA VOŽNJE PO VAŠOJ MJERI
DODATNA POMOĆ PRI VOŽNJI UZBRDO

DODATNA POMOĆ PRI VOŽNJI UZBRDO

Pomoć pri kretanju uzbrdo privremeno sprječava kretanje vozila unazad ili naprijed.

Sustav drži pritisak kočionog sustava dvije do tri sekunde, dajući vam više vremena za pomicanje noge s papučice kočnice na papučicu gasa.

Sustav je također vrlo koristan za zaustavljanje i pokretanje na skliskim površinama.

PREDNJA SVJETLA I PRECIZNOST U ZAVOJIMA

PREDNJA SVJETLA I PRECIZNOST U ZAVOJIMA

Puma LED prednja svjetla pružaju precizan i intenzivan svjetlosni snop.

Riječ je o jedinstvenim, karakteristično dizajniranim LED dnevnim svjetlima i statičnim svjetlima koja osvjetljavaju put ispred vas ili zavoj kad okrenete volan za više od 30 stupnjeva.

PAMETNO ISKORIŠTEN PROSTOR

Moderni način života zahtijeva inovativna rješenja. Pumin atraktivni dizajn i zavodljivo stilizirani vanjski izgled, kombiniran je s promišljenom funkcionalnošću.

Beskompromisni kapacitet stražnjeg prtljažnog prostora s inovativnim MegaBoxom koji pruža dodatnih 80L prostora za pohranu (68L Megabox dolazi s mHEV pogonskim sklopom).

S najprostranijim prtljažnikom u klasi, Ford Puma se ni ovdje ne može posramiti. Svestranost i praktičnost mogu se vidjeti u svim malim detaljima dizajna.

PAMETNO ISKORIŠTEN PROSTOR
Copyright © Modul Auto | Izrada web stranica - Fer Projekt