Rezerviraj uslugu

FORD TOURNEO CONNECT

Potpuno novi Tourneo Connect dolazi u svestranom dizajnu koji vam pruža maksimalnu učinkovitost u vašem poslovnom i privatnom svijetu. Dovoljno velik za posao. Dovoljno fleksibilan za obitelj. Dovoljno okretan za urbane ulice. Dovoljno udoban da svi budu zadovoljni.

Novi dinamičan dizajn, profinjena unutrašnjost i nova tehnologija za jedinstvenu upotrebu i bezbrižnu vožnju.

Odaberite između EcoBoost benzinskog ili EcoBlue dizelskog motora s niskim emisijama CO2 i krenite na novo putovanje.

Tourneo Connect s 5 ili 7 sjedala dostupan je s dugim ili kratkim međuosovinskim razmakom i fleksibilnim unutarnjim prostorom. Odaberite između Active, Sport ili Titanium modela i uživajte u vožnji.

Izvanredna snaga, izravno ubrizgavanje goriva uz maksimalnu učinkovitost.

Pogon: POGON NA PREDNJE KOTAČE

CO2 Emisija: 146-156 g/km

Napredni dizelski pogonski sklopovi za poboljšanu snagu, okretni moment i učinkovitost. Opremljen AdBlue sustavom dvostrukog doziranja za značajno smanjenje štetnih emisija.

Prijenos (i): 7-Powershift automatski; 6-ručni mjenjač

Pogon: POGON NA PREDNJE KOTAČE

CO2 Emisija: 128-145 g/km

NOVI ESTETSKI DIZAJN

NOVI ESTETSKI DIZAJN

Tourneo Connect dolazi u redizajniranom stilu.

Osim novog sportskog eksterijera s dinamično oblikovanim linijama, hrabrim prednjim rešetkama i velikim izborom boja karoserije, Connect ima i elegantnu i prostranu unutrašnjost.

DIGITALNO SUČELJE

DIGITALNO SUČELJE

10,25" digitalna instrument ploča omogućuje vam prilagođavanje zaslona s nizom podataka o vozilu.

Također, Tourneo Connect dolazi i s 8,25" ili 10" dodirnim zaslonom za neprimjetno povezivanje s vašim pametnim telefonom.

NIŽE EMISIJE

Ford Tourneo Connect dostupan je s novom generacijom dizelskih motora EcoBlue, opremljenih AdBlue sustavom s dvostrukim doziranjem.

Značajno smanjuje štetne emisije dušika kako bi se postiglo ciljano poboljšanje goriva i emisija.

NIŽE EMISIJE

FLEKSIBILNA SJEDALA

Tourneo Connect dostupan je s dva ili tri reda sjedala za pet do sedam putnika. Stražnja sjedala mogu se preklopiti, okrenuti prema naprijed ili ukloniti. Suvozačevo sjedalo također se može preklopiti za prijevoz iznimno dugog tereta.

FLEKSIBILNA SJEDALA

UDOBNOST I PRAKTIČNOST

Tourneo Connect sa 5 ili 7 sjedala, dostupan je s dugim ili kratkim međuosovinskim razmakom i fleksibilnim unutarnjim prostorom. Uživajte u udobnosti vašeg vozila - uz sve značajke i tehnologiju koju vam pruža

FORDPASS

Otključajte razne mogućnosti povezivanja putem svog pametnog telefona.

S aplikacijom FordPass možete pratiti lokaciju i podatke o vožnji vašeg vozila te primati informacije o prometu u stvarnom vremenu i upozorenja o stanju vozila na svom pametnom telefonu.

FORDPASS

ZASLON U BOJI VISOKE REZOLUCIJE

Ford Tourneo Connect neprimjetno se povezuje s vašim pametnim telefonom.

Upravljajte svime, od telefonskih poziva i SMS-ova do temperature u unutrašnjosti, glazbe i satelitske navigacije putem dodirnog zaslona u boji visoke rezolucije od 8,25" ili 10".

ZASLON U BOJI VISOKE REZOLUCIJE

DIGITALNA KOMBINACIJA

Za Ford Tourneo Connect dostupna je 10-inčna digitalna ploča s instrumentima u boji, visoke razlučivosti s dodirnim zaslonom.

Prikazuje ključne informacije i ikone za vozača na intuitivan i čitljiv način. Osim toga, možete personalizirati prikazane informacije kako želite.

DIGITALNA KOMBINACIJA
Copyright © Modul Auto | Izrada web stranica - Fer Projekt