Rezerviraj uslugu

Nova Puma

Nova Ford Puma ® EcoBoost® hibrid - mali SUV stvoren za vožnju i uživanje. Uz inovativan dizajn i unutrašnjost usmjerenu na užitak vožnje, Ford Puma dolazi i s velikim Megabox prostorom u prtljažniku.

SYNC®4 zaslon na dodir (1)Prtljažni prostor (2)
12 inča456 litara

INTERIJER

12.8" Digitalna instrument ploča.
Pratite sve o vašoj vožnji.

12” SYNC® zaslon osjetljiv na dodir[1]
Uvijek u tijeku. Pratite promet, vrijeme, karte i uživajte u omiljenoj glazbi.

Bežično punjenje[3]
Napunite svoj mobitel Puminim bežičnim punjačem. Prostor smješten u sredini održava unutrašnjost vašeg vozila čistom i preglednom.

VRHUNSKA UDOBNOST

Nova Puma ima dovoljno prostora za vas i vaše putnike.

Moderno dizajnirana sjedala za maksimalnu udobnost dolaze s ergonomskim naslonima i elegantnim završnim detaljima.

B&O ozvučenje

Integrirani B&O zvučni sustav pruža vrhunsko ozvučenje i bas.*

KLIZNI NASLON ZA RUKU

Za dodatnu udobnost tijekom vožnje, nova Ford Puma dolazi s podesivim naslonom za ruku.

PANORAMSKI KROV**

Samo nebo je granica - panoramski krov preplaviti će vašu Pumu prirodnim svjetlom.

VIŠE PROSTORA ZA VAŠE STVARI

Nova Ford Puma nudi 456 litara prtljažnog prostora [2] ili 1126 litara s preklopljenim stražnjim sjedalima. To uključuje i 80 litara dodatnog MegaBox spremnika za visoke stvari.

Ne samo što nudi dodatnih 80 litara prostora za skladištenje i može primiti do 115 cm visoke predmete, MegaBox ima i vodootpornu košuljicu i čep za odvod, što ga čini izuzetno lakim za čišćenje vodom i idealnim mjesto za odlaganje mokrih čizama i blatnjave sportske opreme.

BEŽIČNO POVEZIVANJE UREĐAJA

Zahvaljujući Cloud povezivanju nikada nećete propustiti bežično ažuriranje softvera.

360°KAMERA

Bez obzira na izazove gradske vožnje, sada ste osigurani iz svakog kuta.

INETLIGENTNI PRILAGODLJIVI TEMPOMAT

Adaptivni tempomat prilagođava brzinu vožnje prema vozilu ispred vas. Jednostavno unesite željenu brzinu i sigurnosnu udaljenost: Ako vam prometni uvjeti ne dopuštaju vožnju zadanom brzinom, adaptivni tempomat automatski će se pobrinuti za održavanje zadane udaljenosti. Uz to, inteligentno ograničavanje brzine prepoznaje prometne znakove i automatski prilagođava brzinu prema ograničenjima u prometu.

SUSTAV ZA OTKRIVANJE MRTVOG KUTA

Sustav vam može pomoći da sigurnije promijenite prometni trak, jer koristi radarske senzore koji otkrivaju vozila koja mogu biti skrivena u vašem mrtvom kutu s obje strane vašeg vozila. Ako otkriju vozilo, upozoravaju vas uključivanjem narančastog svjetla, koje se jasno vidi na vanjskom zrcalu s iste strane.

DODATNA POMOĆ PRI KOČENJU

Pomoć pri kočenju u nuždi" dizajnirana je da prepozna situaciju kočenja u nuždi i optimizira pritisak unutar kočionog sustava kako bi se osigurala maksimalna snaga zaustavljanja.

PERFORMANSE

7-STUPANJSKI AUTOMATSKI MJENJAČ

Puma je dostupna s EcoBoost hibrid Powershift® mjenjačem sa sedam stupnjeva prijenosa s dvostrukom spojkom. Idealna za gradsku vožnju uz učinkovitu potrošnju goriva i jedinstvene performanse u vožnji.

BLAGI HIBRID (MHEV)

Ford Puma blagi hibrid (MHEV) koristi regenerativno kočenje za pružanje dodatne podrške benzinskom motoru kada je to potrebno [7]. Ovaj blagi hibrid sa samopunjenjem pomaže pri štednji goriva te smanjenju CO2 [8].

ODABIR NAČINA VOŽNJE

Različiti načini vožnje, mijenjaju odzivnost Puminih papučica za ubrzanje, upravljanje i ravnomjerno prebacivanje. Na raspolaganju vam je pet različitih načina vožnje: Normal, ECO, Sport, Slippery (sklizak) i Trail.

Copyright © Modul Auto | Izrada web stranica - Fer Projekt